Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Lahti Pride 2017-kulkue

Lauantaina 12.8. klo 13:30 Pride kulkue kokoontuu Lahden Pääkirjaston puisto-alueelle.

 

Pride-kulkue lähtee liikkeelle kello 14:30 ja päättyy lopulta Pikku-Vesijärven puistoalueelle viettämään Pride Piknikkiä.

 

OHJELMA

klo 13:30 Kokoontuminen
klo 14:30 Kulkue lähtee
Klo 15:00 Saavutaan Pikku-Vesijärven puistoon Piknikille

 

Tapahtuma Facebookissa!

 

Kaikki ovat tervetulleita mukaan kulkueeseen juuri sellaisena kuin ovat. Suosittelemme mahdollisimman värikästä pukeutumista, autathan meitä värjäämään Lahden kadut sateenkaarikulkueella!

 

Mukaan saa ottaa kylttejä, lippuja tai muuta rekvisiittaa. Pride-kahvilassa (Päijänteenkatu 1) järjestetään kylttitalkoot torstaina 10.8. kello 16-21.

 

Kulkueen turvallisuutta valvovat järjestyksenvalvojat sekä liikenteenohjaajat. Kulkue on päihteetön.

 

Kaipaamme vapaaehtoisia toimimaan liikenteenohjaajina kulkueessa 12.8. iltapäivällä. Liikenteenohjaajat ovat todella tärkeä osa tapahtumaa ja ilman heitä kulkue ei onnistu. Aikaisempaa kokemusta ei ole pakko olla, mutta voimassa oleva ajokortti vaaditaan. Kiinnostaisiko sinua tällainen vapaaehtoistyö? Palkaksi saat hyvää mieltä, myöhäisen aamiaisen koulutuksen yhteydessä ennen kulkuetta lauantaina 12.8. ja liput Lahti Pride 2017 Party: DIsco Inferno! -juhlaan (arvo 13,50€). Jos haluat mukaan tai sinulla on jotakin kysymyksiä, niin voi ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tapahtumatuottaja(a)lahtipride.fi

 

Kulkue on avoin kaikille ja Lahden Seta ry haluaa muistuttaa, että tilaisuudessa kaikenlainen syrjiminen minkä tahansa syyn perusteella on ehdottomasti kielletty.

 

Toivomme kaikille hyvää mieltä! 

 

Kulkueen reitti:

 

 

Esteettömyys

Kulkueen reitti ei valitettavasti ole esteetön.

  Alla ilmoittautumislomake ryhmänä/blokkina saapuville yhteisöille.

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.