Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Vapaaehtoiseksi

Anna tukesi Lahti pride 2017 tapahtumalle ja tule Pride-talkoolaiseksi! Tarvitsemme vapaaehtoisia moniin erilaisiin tehtäviin Pride-viikon aikana. Ilman talkoolaisia ei ole Pride-viikon tapahtumiakaan!

 

Yksi keskeinen ja näkyvin osa viikkoa on lauantaina järjestettävä kulkue Lahden keskustan läpi. Kaipaamme vapaaehtoisia toimimaan liikenteenohjaajina kulkueessa 12.8. iltapäivällä. Liikenteenohjaajat ovat todella tärkeä osa tapahtumaa ja ilman heitä kulkue ei onnistu. Aikaisempaa kokemusta ei ole pakko olla, mutta voimassa oleva ajokortti vaaditaan.

 

Kiinnostaisiko sinua tällainen vapaaehtoistyö? Palkaksi liikenteenohjaajan työstä saat hyvää mieltä, myöhäisen aamiaisen koulutuksen yhteydessä ennen kulkuetta lauantaina 12.8. ja liput Lahti Pride 2017 Party: DIsco Inferno! -juhlaan (arvo 13,50€). 

 

Jos haluat mukaan tai sinulla on jotakin kysymyksiä, niin voi ottaa yhteyttä lähettämällä sähköpostia osoitteeseen tapahtumatuottaja(a)lahtipride.fi

 

Vapaaehtoisille löytyy myös muita työtehtäviä mm. kahvilan puolelta sekä puistosta, jos haluat jollain muulla tavalla osallistua tapahtuman toteuttamiseen.

 

Tapahtumatuottajaan saat yhteyttä sähköpostilla  tapahtumatuottaja(a)lahtipride.fi tai puhelimella +358 44 239 7901.

 

Vapaaehtoiseksi voi myös ilmoittautua alle olevalla lomakkeella:

Viestiosuuteen voit kirjoittaa missä tapahtumassa/tehtävässä haluaisit toimia vapaaehtoisena tai jos sinulle on tarjota jotain tiettyä osaamista. 

*:llä merkityt kentät ovat pakollisia.