HALUATKO MUKAAN LAHTI PRIDE 2021 -YDINTYÖRYHMÄÄN?

Ensimmäistä Lahti Pridea vietettiin 2014 ja kahta välivuotta lukuun ottamatta, tapahtuma on tuonut vuosittain Lahteen kulkueen, tori- tai puistojuhlan, koulutuksia, bileitä, taide-ja kulttuuritapahtumia ja erilaisia vertaistapaamisia.
Tapahtumatuottajan tueksi kerätään nyt ydintyöryhmää ja sinun on mahdollisuus ilmoittautua mukaan!

Tapahtuman ajankohta on 17.–23.5.2021.Työryhmässä pääset vaikuttamaan tapahtuman sisältöihin, suunnittelemaan, tekemään ja toteuttamaan.

Tapahtumatuottajan tueksi etsitään tapahtumakoordinaattori, tiedottaja, graafikko, vapaaehtoistyön vastaava ja myyntikoordinaattori. Aikaisempaa kokemusta Pride -tapahtuman järjestämisestä tai tapahtumatuotannosta ei tarvitse olla. Työryhmän työnjaosta sovitaan yhdessä. Työtehtävät ovat vapaaehtoistyötä, eikä niistä makseta palkkaa.

Jos innostuit vapaaehtoistyöstä Lahti Pride -tapahtuman parissa niin täytä alla oleva lomake ja kerro mistä osa-alueesta tapahtuman järjestämisessä olet kiinnostunut.

Linkki lomakkeeseen: https://forms.gle/beBqdYa9BfptN2Sa9 

 Jos sinulla on jotain kysyttävää tapahtumasta tai sen tuotannosta, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen tapahtumatuottaja@lahtipride.fi.

Ilmoittauduthan mukaan sunnuntaihin 17.1.2021 mennessä. Olemme yhteydessä kaikkiin ilmoittautuneisiin 17.1.2021 jälkeen.

Terveisin,
Tapahtumatiimi