VOIMANA MONINAISUUS - LAHTI PRIDE 2024

Kaupunki on elävä ja hengittävä kokonaisuus, joka koostuu lukuisista eri taustoista ja tarinoista. Näin on myös Lahdessa.

Yhteisön moninaisuus on vahvuus, joka rikastuttaa kaupungin elämää monilla tavoin. Se luo dynaamista kaupunkikulttuuria, jossa asukkailla on mahdollisuus kehittyä yhdessä hyödyntäen erilaisia näkökulmia.
Lahden queer-yhteisö tuo oman ainutlaatuisen panoksensa kaupunkikudelmaan. Sateenkaaren alta löytyy monenlaisia eri identiteettejä ja kokemuksia, jotka kuuluvat yhtä lailla osaksi laajempaa kaupunkiyhteisöä. Lahti Pride 2024 tarjoaa tilaisuuden kohdata erilaisia tarinoita, vahvistaa yhteenkuuluvuuden tunnetta ja korostaa, että Lahti kuuluu kaikille.

Viikko täynnä
tapahtumia

Viikon mittaa järjestetään monenlaista tapahtumaa luennoista työpajoihin, kulttuuritapahtumiin ja bileisiin. Viikko huipentuu perinteiseen pride-kulkueseen ja pääpäivän juhliin.

Turvallisemman
tilan ohjeet

Jokaisella on oikeus tuntea itsensä turvalliseksi, kuulluksi ja osaksi yhteisöä. Tämä toteutuu, kun kaikki osallistujat noudattavat turvallisemman tilan ohjeita ja pitävät huolta toisistaan.